30 år med yrkesstolthet

Produsert i Arendal

Henriksen snekkeri har levert møbler og innredninger med høy kvalitet i over 30 år. Dyktige ansatte og møbelsnekkere med fagbrev, gjør at krevende kunder velger oss.

Kompetanse

Gjennom flere år har vi bygget opp kompetanse som kombinerer håndverk, design og konstruksjon. Med dyktige håndverkere, industridesignere og prosjektledere på laget produserer vi l avanserte innredninger. Dyktige underleverandører på metall, glass, elektronikk, stein og betong hjelper oss å levere komplette prosjekter.

Miljø

Henriksen snekkeri har satt oss mål å bli bransjens beste på miljø. Vi har implementert miljøstyringssystem og er Miljøfyrtårn sertifisert. Vi har mange års erfaring med BREEAM NOR krav og jobber aktivt med å optimalisere produksjon og produksjonsteknikker for å tilfredsstille de strengeste miljøkrav. Vi bygger om og pusser opp møbler og innredninger. Vi kan produsere ny innredning med brukte materialer og bistå med returordninger. Med tre som kjernemateriale er våre produkter allerede fra starten av basert på fornybare råvarer. Med riktig behandling og sammenstilling er tre et bærekraftig og varig alternativ.
Norske Trevarer er en forening av Norske bedrifter i bygge- og innredningsbransjen
Mestermerket står for fagmessig utført arbeid og seriøs forretningsdrift
StartBank er et nettverk for leverandører til bygg- og eiendomsbransjen