Vi skal være designeren og arkitektens forlengede arm

Hos oss kan arkitekter og designere få hjelp til å finne de beste løsningene, detaljene og materialene for å realisere sine konsepter og visjoner.

Henriksen Snekkeri besitter mangeårig erfaring og kompetanse innen produktutvikling og konstruksjon. Denne kompetansen stiller vi til disposisjon for våre kunder og samarbeidspartnere. Hos oss kan arkitekter og designere få hjelp til å finne de beste løsningene, detaljene og materialene for å realisere sine konsepter og visjoner. Vi benytter flere tegneprogramer (SolidWorks og AutoCad) og kan bistå med konstruksjon og uttegning av elementer.

Videre kan vi bistå med prototyper og organisere deler og komponenter fra andre leverandører (stål, glass, sten, elektro etc.). Med vår solide kompetanse, kombinert med mange års erfaring, håper vi å kunne være en ressurs og et inspirasjonssted for arkitekter og designere som ønsker en løsningsorientert samarbeidspartner. – En produsent som har evnen til å forstå og omforene arkitektens intensjon i det endelige produktet.